Pratite nas:


Trajanje: 6 x 60 min;
Cijena: 120 KM;


Sadržaj: Radionica Znakuj, pjevaj i igraj se 2 održava se 1 puta sedmično kroz 6 sedmica. Svaki sat obuhvata:

  • Učenje znakova koji su najvažniji u djetetovoj svakodnevici (37 znakova),
  • Učenje kroz zabavne igre koje vodi Beebo, znakujući medo,
  • Praktično vježbanje znakova kroz vesele Baby Signs® pjesmice,
  • Igre koje potiču važne jezične, kognitivne, socijalne i emocionalne vještine kod djece,
  • Druženje obitelji, stjecanje novih prijateljstava i razmjena iskustava među roditeljima,
  • Teme iz djetetove svakodnevne rutine: OSJEĆAJI, NAPOLJU, SIGURNOST, NA FARMI, U ZOOLOŠKOM VRTU i ROĐENDAN.


Na Radionici polaznici dobivaju Baby Signs® Znakuj, pjevaj i igraj se set 2 koji je uključen u cijenu Radionice.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 vode certificirani Baby Signs® Instruktori, a namijenjena je roditeljima i bebama.

Kada ići na Radionicu? Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se 2 namijenjene su djeci u dobi od 12 do 30 mjeseci.

Zašto ići na Radionicu? Ukoliko ste već bili na našoj Baby Signs® Radionici Znakuj, pjevaj i igraj se 1 sigurni smo da nećete propustiti pohađati i nastavak. U poznatom okviru radionice sa zabavnim pjesmicama, igrama i aktivnostima putem kojih se uči novih 36 znakova uživaju i djeca i roditelji. Neizostavan gost i na ovoj radionici je znakujući medo BeeBo, a kao već iskusni znakovatelji naučit ćete znakove za apstraktne pojmove (osjećaji, sigurnost, rođendan i sl.). Roditelji će dobiti savjete kako potaknuti emocionalni razvoj svog djeteta, a proizlaze iz istraživanja osnivačica Baby Signs® Programa doktorica Acredolo i Goodwyn, profesorica razvojne psihologije te opet naravno dodatno razvijenih i prilagođenih od strane naših iskusnih instruktora.

Radionice Znakuj, pjevaj i igraj se! su korisne za djecu koja ne pohađaju jasličke programe kao oblik rane socijalizacije.

Učestvovanje na ovim radionicama nije uslovljeno pohađanjem Baby Signs® Radionice za roditelje, no iz iskustva znamo da su roditelji koji su prošli Radionice za roditelje bolje informisani i mogu se bolje koncentrisati na praktično učenje znakova i igre koji su srž ovih radionica. Iz tog razloga preporučujemo da barem budete upoznati s osnovama Baby Signs® Programa putem Cjelovitog Startnog Paketa.

Propustili ste sat? Ukoliko propustite određeni sat, u dogovoru s instruktorom, slobodni ste ga nadoknaditi sa slijedećom grupom polaznika.

Ukoliko ste zainteresovani za radionicu Znakuj, pjevaj i igraj se 1 kontaktirajte nas putem maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili preko naše facebook stranice.